Contact

Contact met Psycholoog Arnhem

De makkelijkste en meestal snelste manier om in contact te komen is via een (vrijblijvende) email. Ik hoor graag wat je vraag is en reageer meestal binnen een tot uiterlijk twee werkdag(en).

Op werkdagen van maandag tot donderdag ben ik meestal (maar lang niet altijd) het best bereikbaar tussen 9 en 11 uur in de ochtend op telefoon 026 – 844 95 92

Buiten bovengenoemde tijden kun je een bericht op de voicemail inspreken, maar het snelst krijg je antwoord via email. Alleen voor dringende zaken (bijvoorbeeld het verzetten van een afspraak binnen 48 uur) kun je een SMS sturen naar 06-42900799.

Adres psychologiepraktijk Balans-Training, psycholoog in Arnhem:
Millweg 16
6844 GR Arnhem

Bereikbaarheid
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Tevens zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer:

Bus: vanaf station Arnhem Centraal ca. 12 minuten met (trolley) stadsbus lijn 6 richting De Laar West, uitstappen op halte Kroonsewal, weg oversteken, Millweg 16 is rechts ten opzichte van de Supercoop supermarkt.
Trein: ca. 8 tot 10 minuten lopen vanaf station Arnhem Zuid over fietspad Kroonsewal (schuin richting woonwijk), bij de bushalte de Brabantweg oversteken, Millweg 16 is direct rechts ten opzichte van de Supercoop supermarkt.