Psycholoog Arnhem helpt je sneller in Balans bij Stress en Angst

Psychologiepraktijk Balans-Training, snel Rust in je Hoofd bij Psycholoog Arnhem

Rust in je Hoofd – bij Psycholoog Arnhem

Psycholoog Balans-Training in Arnhem en Online door heel Nederland helpt je snel! Geen wachtlijst en geen verwijzing nodig, dus meestal binnen één tot twee weken al een afspraak!

Voel je onrust, opgejaagd, ben je teveel aan het piekeren en malen of ben je gewoon op? Lijkt alles je teveel? Ben je overdreven bang om dingen fout te doen, probeer je alles perfect te doen en put je jezelf uit? Heb je regelmatig hoofdpijn? Of voel je je door niemand begrepen? Welkom bij psychologie-praktijk Balans-Training, Psycholoog Arnhem Steven de Nie. Ik help je graag en goed verder!

Psycholoog Arnhem kijkt nergens raar van op…

Misschien maak je je teveel zorgen, voel je je eenzaam, sluit je je af of heb je moeite om ‘nee’ te zeggen als het nodig is? Heb je last van buikpijn, hoofdpijn, hartkloppingen of knoop in je maag? Of ben je je passie ergens kwijtgeraakt?

Ik snap heel goed dat je je graag weer goed wilt voelen om elke dag de dingen te kunnen doen die je wilt doen en te kunnen genieten. Maar hoe doe je dat?

Onbezorgd lekker leven, dat kan! Psycholoog Steven de Nie in Arnhem en Online (effectieve hulp via internet) voor heel Nederland helpt je goed en snel verder bij Stress, Angst, Migraine, Burnout en Eet– en Relatieproblemen. Overzicht, inzicht en snel weer in je eigen Kracht!

Ik ben Steven de Nie, psycholoog in Arnhem en Online (via internet). Graag help ik je om onbezorgd te leven in je eigen kracht! In mijn psychologenpraktijk Balans-Training in Arnhem Zuid zet ik al mijn ervaring en kennis in om jouw persoonlijke balans (terug) te vinden. Sinds 2004 heb ik veel ervaring met het stellen van de juiste vragen om de sleutel tot jouw vrijheid te vinden, zodat je kunt leven in vertrouwen en kiezen wat je écht wilt.

In zo kort mogelijke tijd help ik je jouw eigen krachtbronnen te vinden, zodat je snel meer rust krijgt en sterker wordt van binnenuit. Zo wordt je meer zelfzeker, in balans en kun je weer onbezorgd leven in plaats van overleven! In 5 tot 10 afspraken (afhankelijk van de aard en ernst van je klachten) ervaar je meer rust, vertrouwen, ben je zelfzekerder, evenwichtiger en kun je weer gewoon genieten van leuke dingen!

Heb je een vraag? Ik kijk nergens raar van op. Neem gerust contact op dan bespreek ik graag met je of en hoe ik je het beste kan helpen!

Lees hier wat anderen zeggen over Psycholoog Steven in Arnhem Zuid

Al jaren werk ik ook Online (meestal via Skype op PC of smartphone). Dit blijkt heel goed te werken en als je er aan gewend bent, dan is de kwaliteit van het gesprek net zo hoog als wanneer je in dezelfde kamer zit. Je hebt alleen (thuis) een plekje nodig waar je ongestoord kunt praten. Voordelen: je spaart reistijd én reiskosten uit.

Heb je een vraag? Ik kijk nergens raar van op. Neem gerust contact op dan denk ik graag met je mee voor een passende oplossing!

Ben je zelf therapeut en/of hulpverlener? Psycholoog Arnhem geeft ook inspirerende trainingen Emotional Freedom Techniques (EFT) in Velp (bij Arnhem): Cursus EFT