Privacyverklaring

Privacyverklaring

Psychologie praktijk Balanstraining respecteert de privacy van alle Bezoekers en hecht veel waarde aan het beschermen van die privacy en van alle persoonlijke gegevens die door u worden verstrekt. Nooit zullen uw persoonlijke gegevens met derden gedeeld worden, tenzij u hiervoor specifiek schriftelijke toestemming geeft aan Balanstraining.

Cookie gebruik

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de computer van een bezoeker worden geplaatst.
Cookies worden enkel gebruikt om de website beter te laten werken. Balanstraining verzamelt uw gegevens NIET voor marketing of andere doeleinden!
Bezoekers kunnen hun internetbrowsers zo instellen dat zij bericht krijgen dat een cookie wordt geplaatst of dat het plaatsen van cookies niet meer mogelijk is. Mogelijk is dan echter dat de bezoeker niet langer van alle onderdelen van de website gebruik kan maken.

Beveiliging

BalansTraining maakt gebruik van veiligheidsmaatregelen, ingebouwd in de WordPress site, onder meer om te voorkomen dat onbevoegde personen toegang krijgen tot persoonlijke gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden nooit online bewaard in de website of welke ‘cloud’ dan ook.

Algemene voorwaarden

Download hier meer informatie in de Algemene Voorwaarden van Psycholoog Arnhem.